CRNO-BELA BAJKA TRAJE: Partizan juriša na osminu finala Lige konferencija uz najveće kvote u Meridianu!

Samo nedelju dana je prošlo od velike pobede crno-belih u Pragu u okviru nokaut faze Lige konferencija. Izabranici Aleksandra Stanojevića su minimalnim rezultatom savladali Spartu i tako napravili veliki korak u narednu fazu.

Partizan ima prednost od jednog gola, što može biti presudno, ali zbog novog pravila kada je u pitanju gol u gostima, crno-belima je neophodna ofanziva od samog starta, kako ne bi došlo do neizvesne završnice i kako bi opravdali ulogu tima koji sve konce drži u svojim rukama.

Da je srpski tim favorit u revanš meču protiv Sparte iz Praga procenili su i bukmejkeri Meridiana. Na pobedu crno-belih je kvota 2.15, dok su šanse za nerešeni ishod ili pobedu gostiju znatno manje.

Mogućnost da će biti popularni X, kvota je 3.35, dok je za dvojku nešto veća kvota, 3.65.

Međutim, to nije sve. Najveće kvote u Meridianu sa sobom donose i NAJVEĆE BONUSE koje možete da osvojite u samo nekoliko koraka.

Sve što treba da učinite jeste da se registrujete na meridianbet.rs i osvojite BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo!

Idealna prilika da zgrabite bonus i povežete sjajnu ponudu sa utakmice Partizan – Sparta sa još nekim mečevima koji su na programu u četvrtak.

Pored Lige konferencija igra se nokaut faza drugog po snazi fudbalskog takmičenja, Liga Evrope, koja donosi nekoliko interesatnih mečeva.

Tu pre svega mislimo na duel između Napolija i Barselone, Lacija i Porta, odnosno Rendžersa i Borusije iz Dortmunda.

LIGA EVROPE:

Dinamo Zagreb – Sevilja, dvojka 2.15

Lacio – Porto, kec 2.25

Real Sosijedad – Lajpcig, kec 2.60

Olimpijakos – Atalanta, dvojka 2.10

Braga – Šerif, kec 1.45

Rendžers – Dortmund, dvojjka 1.75

Napoli – Barselona, dvojka 2.65

Real Betis – Zenit, kec 2.05

Kompletnu ponudu možete pogledati na sajtu kladionice Meridian!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE