LK : Među 16 najboljih PSV, Olimpik, Lester..

Večeras su odigrane revanš utakmice 1/16 finala Lige konferencija. Sem srpskog predstavnika u ovom takmičenju Partizana, prolaz dalje obezbedile su ekipe  norveškog Bode/Glimta, holandskog PSV Ajndhovena, francuskog Olimpik Marseja i engleskog Lester Sitija.

Bode/Glimt je na domaćem terenu rezultatom 2:0 (1:0) savladao Seltik i ide dalje s jer je u prvom meču u Glazgovu bilo 3:1 za norveški tim.

Strelci za Norvežane bili su Ćetila Knutsena bili su Ula Solbaken u devetom i Hugo Vetlesen u 69. minutu.

Olimpik iz Marseja je u Bakuu pobedio Karabag sa 3:0 (1:0) i posle 180 minuta dalje ide sa ukupnom pobedom 6:1. Golove za nekadašnjeg prvaka Evrope postigli su Pape Gaj u 12, Mateo Genduzi u 77. i Konrad de la Fuente u 90+2. minutu, a dve asistencije zabeležio je Dimitri Paje.

PSV je u Tel Avivu odigrao nerešeno sa Makabijem 1:1 (0:0), a pošto je u prvom meču slavio minimalnim rezultatom, holandski tim ide dalje. Pogodak je postigao Jorbe Vertesen u 85. minutu.

Lester je sa 3:1 (1:0) u gostima pobedio Randers i ukupnim rezultatom 7:2 prošao dalje. Strelci su bili su Harvi Barns u drugom minutu i Džejms Medison, koji se upisao u strelce u 70. i 74. minutu. Konačnih 1:3 postavio je Stiven Odej u 84. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE