PARTIZAN – SPARTA: Mogući sastav Partizana

Fudbaleri Partizana igraju danas revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte na svom terenu. U prvoj utakmici izabranici Aleksandra Stanojevića savladali su ekipu iz Praga rezulatom 1:0, golom Meniga.
Juče je Stanojević izjavio da je ponosan na svoje fudbalere

– Šta reći osim da sam ponosan na svoje igrače, ovo je 14. utakmica u sezonu Evropi. Imali smo razna očekivanja i verovanja na početku, ali su igrači izneli ceo period i svaka im čast na tome. Sutra bi trebalo da uživaju sa navijačima. Bihe drugačija utakmica nego u Pragu. Eliminaciona je utakmica biće, dosta rizika psoebno sa njihove strane. Sami smo sebi nametnuli pristisak prolaska dalje utakmicom u Pragu. Ulazimo jako i maksimalno, želimo da obradujemo naše navijače. Potrebna nam je njihova pomoć. Nadam se najboljem, rekao je Stanojević.

Crno beli bi večeras mogli da istrče na teren u sledećem sastavu:

Na golu je siguran Aleksandar Popović, desni bek biće Živković, levi Urošević. Štoperski tandem bi trebalo da budu Vujačić i Saničanin, a tandem zadnjih vezni Jojić i Zdjelar. Po krilima će verovatno biti Marković i Menig, iza napadača sjajni Natho i u samom špicu neprikosnoveni Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE