Stanojević: Voleo bih Romu, sada razmišljam samo o Zvezdi!

Fudbaleri Partizana ostvarili su ogroman uspeh, savladali su Spartu i plasirali se u osminu finala Lige konferencija.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da je ovo istorijski uspeh za njegov tim.

Šta reči, čestitam igračima, klubu i vernim navijačima što smo imali prilikuda u spektkalu napravimo istorijski usšeh. Ušli smo jako u utakmicu od prvog minuta, znali smo šta hoćemo. Publika nas je nosila u prvih 15-20 minuta i zahvalan sam im na tome, istakao je Stanojević te dodao:

Verujem da možemo ovako da nastavimo tokom celog proleća, to je dobra lekcija za sve nas. Potrošili smo se, ali ovo je sigurno jedan impuls za nas. Verujemo od početka da ćemo raditi ovakve stvari i pomerati standarde, korak po korak .

Da ne otkrivam recepte, hteli smo danas da postignemo dva gola. Toliko smo procenili da će nam biti potrebno za prolaz. U tome smo i uspeli.

Na pitanje da li odmah kreću pripreme za “večiti-derbi”, Stanojević kaže:

Plasman u narednu fazu je dobra inijekcija za sve nas, pozitivan impuls pred naredne izazove iako smo se dosta potrošili. Verujemo od početka i polako korak po korak pomeramo granice. Već večeras ću analizirazi utakmicu, a potom ujutru ili noćas preći na Zvezdu”.

Protivnika za narednu fazu Lige konferencija crno-beli će dobiti sutra u Nionu.

Nemam posebnih želja na žrebu, ali ako bih morao da biram nekoga, onda neka to bude Roma. Ako već mogu da biram, zbog atraktivnosti protivnika, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE