Mrkela o derbiju i Rendžersu: S kim god da igramo idemo da pobedimo

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su u petak da će im protivnik biti škotski Glazgov Rendžers u okviru 1/8 finala Lige Evrope.

U taboru crveno-belih su zadovoljni žrebom jer je bilo moguće dobiti daleko jače protivnike, ali ne potcenjuju Škote koji su u dvomeču bili ubedljivi protiv Borusije Dortmund.

– Kada se nađete u ovakvom društvu, ne možete da izvučete laku ekipu. Mi smo izvukli Rendžers, ekipu koja je jaka, koja je prošla Borusiju iz Dortmunda. Mislim da će to biti interesantan dvomeč i za nas i za naše verne navijače. Rendžers je naš stari dužnik koji nas je pre otprilike 15 godina izbacio iz Lige šampiona i mislim da u ovoj situaciji imamo i šta da pokažemo i sa čim da se predstavimo, da odigramo jedan dobar dvomeč, pokažemo naš kvalitet. Ukoliko sve naše adute iskoristimo mislim da imamo šanse da prođemo, istakao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Osvrnuo se Mrkela i na predstojeći večiti derbi koji će crveno-beli odigrati u nedelju od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

– Naše ambicije su uvek najveće, u svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, bilo da se radi o prvenstvu ili nekom drugom takmičenju, želimo da zadovoljimo naše navijače koji su dosta zahtevni. Prvo nas očekuje derbi, koji je veoma važan i u poslednjih nekoliko godina će možda prvi put i odlučiti o šampionu. Važno nam je da tu utakmicu odigramo dobro, da pobedimo večitog rivala i ostanemo u trci za titulu prvaka Srbije, zaključio je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE