“Vlahović nije pokazao nikakvu zahvalnost, nema ljudske kvalitete”

Transfer Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus još uvek uzburkava strasti u Italiji.

Poslednji koji se o tome oglasio je legendarni sportski direktor Valter Sabatini, koji trenutno tu funkciju obavlja u Salernitani.

Nekadašnji transfer guru Rome, Intera i Bolonje nije štedeo reči za srpskog centarfora i Đanliđija Donarumu koji je kao slobodan igrač napustio Milan i otišao u PSŽ.

Vlahovićev odlazak iz Fiorentine u Juventus? Nije to bila plemenita stvar, zapravo, nedopustiv potez. Kako to da nemaš nikakvu zahvalnost prema klubu koji je verovao u tebe. Isti važi i za Donarumu i Milan. U tim klubovima su dobili šansu, počeli da igraju. Toliko o ljudskim kvalitetima, rekao je Sabatini.

On je “potkačio” i Žozea Murinja, trenera Rome, koji ne beleži dobre rezultate sa “VUčicom” ove sezone.

On je uspešan glumac, ali ja želim da vidim pravi fudbal. On će moći da mi replicira da je osvojio sve, a da ja nisam osvojio ništa. On je dobar za određenu vrstu ekipa, za određeni kontekst i cilj. Ja gledam rezultate. On iz svakog poraza izlazi sam. Igrače ostavlja na lomači… Sve to je jako upitno. Ovo je prelazna godina, a rad u Romi je posebna vrsta realnosti. Posle uvodne seozne, Murinjo će pokušati da popravi stvari, ali sigurno ne sa igračima poput Serža Oliveire, završio je Sabatini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČAST ZA SRBINA: Jovanović postaje selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije se odveć plasirala na EP u Nemačkoj. Posle baraža saznali smo još tri učesnika ove smotre. Među...

POVEZANE OBJAVE