Grof Božović žestoko o Partizanu: Ozbiljna je propaganda kako su stalno ugroženi, mora da su vanzemaljci

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović u izjavi za Sportski žurnal izneo je svoja očekivanja pred večiti derbi između crvenih i crno- belih.

Ovaj meč je od izuzetne važnosti jer bi mogao da odluči mnogo toga u šampionskoj trci, Partizan trenutno ima pet bodova više u odnosu na najvećeg rivala.

On je optužio Partizan za ozbiljnu propagandu što je kako kaže kopija sezone iz 2017. godine kada je on bio na Zvezdinoj klupi.

Ozbiljna je propaganda kako su stalno ugroženi, uvek su oni iz Partizana dobri i pošteni, a Zvezda nije kako treba. Pitam se kako imaju pet bodova prednosti kad su tako ugroženi!? Mora da su neki vanzemaljci, istakao je Božović.

Prokomentarisao je ovu sezonu i uporedio je sa onom kada je on bio trener crveno-belih.

Kopija! Isto se puši tompus i priča da je sve Zvezdino namešteno, a oni su pošteni. Zna se ko je majstor za spinovanje – Milorad Vučelić! Ima novine, potpomognut je sa mnogih strana…Mnogo je ozbiljna propaganda, kazao je on.

On je izneo i očekivanja pred utakmicu u nedelju.

Nadam se pobedi. Zvezda je, bez dileme, bolja ekipa od Partizana. Ništa to, međutim, ne znaci u derbiju te je zaključio:

Umesto prognoze rezultata, zamislite ovo: Partizan sve pobeđuje u prvenstvu, a nije namešteno. A, kad je Zvezda pobeđivala, onda je za njih sve bilo namešteno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE