Poljska nema nameru da igra protiv Rusije, oglasio se Levandovski

Kako je potvrdio predsednika Fudbalskog saveza Poljske Cezar Kuleša, oni nemaju nameru da igraju protiv Rusije, a podržao ga je i Robert Levandovski. Poljska bi u prvom meču baraža za plasman na Mundijal, prema žrebom određenom planu, trebalo da gostuje Rusiji 24. marta. 

Vreme je da sa reči pređemo na dela. Zbog eskalacije agresije Rusije prema Ukrajini, fudbalska reprezentacija Poljske nema nameru da igra meč baraža za Svetsko prvenstvo protiv Rusije. To je jedina ispravna odluke. Razgovaramo sa reprezentacijama Švedske i Češke kako bismo FIFA izložili jasan zajednički stav, napisao je na svom Tviter nalogu Cezar Kuleša.

Ovim povodom oglasio se i najbolji fudbaler u izbiru FIFA Robert Levandovski.

Ovo je ispravna odluka. Ne mogu ni da zamislim da igram meč protiv reprezentacije Rusije u situaciji u kojoj ta zemlja vrši oružanu agresiju na Ukrajinu. Ruski fudbaleri i navijači nisu odgovorni za ovo što se događa, ali mi ne možemo da se pravimo kao da je sve u redu, poručio je Levandovski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE