Stanković pred derbi: Spremni smo da “okrenemo” šampionat (VIDEO)

U nedelju se igra 166. večiti derbi između Zvezde i Partizana na stadionu “Rajko Mitić”. Trener crveno-belih, Dejan Stanković izneo je očekivanja pred ovaj meč.

Derbi je svetinja srpskog fudbala, a ovaj je specifičan za nas, naš klub, navijače i stručni štab. Mi smo spremni za utakmicu koja može da „okrene“ ovaj šampionat, da se vratimo u igru i o tome smo pričali svakoga dana u poslednja dva meseca, istakao je Stanković i dodao:

Derbi uvek nosi svoje zareze, svoju priču i svaki je poseban. U Crvenoj zvezdi uvek ima pritiska, uvek će ga biti, sa sutrašnjom utakmicom, da li protiv Rendžersa ili prošlih utakmica. Nemamo veći motiv nego sada. Jurimo zaostatak, ali nije smak sveta. Mi smo kao klub i kao ekipa spremni za bilo kakav izazov.

Partizan trenutno ima pet bodova više od Zvezde, ali Stanković kaže da ta razlika nije realna.

Nisam očekivao da će biti plus pet, razlika nije realna. Partizan igra čvrsto, takmičarski, gledaćemo da odgovorimo na isti način. Kompaktni su, svih 90 minutamuče protivnika blokom, pa onda brzom tranzicijom. Znamo kakva će utakmica biti. Da, jurimo razliku, ali nije smak sveta što je tako, kazao je on.

Utakmica između fudbalera Crvene zvezde i Partizana zakazana je za nedelju sa početkom u 18.00 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Panatinaikosa MVP četvrte runde plej-ofa Evrolige

Kako je saopšteno na sajtu takmičenja, košarkaš Panatinaikosa Kostas Slukas izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) četvrtih mečeva četvrtfinalnih...

POVEZANE OBJAVE