Borg: Novak može još mnogo toga da osvoji

Legendardni Bjern Borg nedavno je sa novinarima pričao o situaciji u svetskom tenisu i “velikoj trojci” ovog sporta.

Selektor Tima Evropa na Lejver kupu, rekao je da mu je želja da jednog dana okupi veliku trojku na ovom takmičenju.

U septembru na Ljever kupu će igrati Rodžer Federer i Rafael Nadal, ali ne i Novak Đoković.

Naravno da mi je velika želja da tamo dovedem najbolju trojicu u istoriji tenisa. To bi bilo nešto neverovatno, ali ne znam da li će se tako nešto dogoditi, rekao je on i nastavio komentarisanje “velike trojke”.

Većinu mečeva iz Australije pratio sam kod kuće u Stokholmu. Najbolja vest za Nadala je što mu se vratila pokretljivost od ranije. Kada sam ga gledao prošle godine na Rolan Garosu, nije se tako kretao i to može da bude jedan od razloga što je izgubio od Đokovića. Ono što ne znam je to da li je bio povređen. U Australiji sam video pravog Rafu. Ono što mogu da kažem je da je favorit da osvoji i Rolan Garos.

Pričao je i o situaciji u kojoj se našao Novak Đoković u Australiji.

Ne znam šta će se dogoditi, ali za tenis je najbolje da Novak igra. On je jedan od top tri sa Nadalom i Federerom. Mora da bude deo najvećih turnira i igra ih. Mislim da ima još mnogo tenisa da nam ponudi i osvoji još velikih turnira. Nadam se samo da će doneti pravu odluku, zaključio je Borg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spajić prokomentarisao poziv u reprezentaciju za EURO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi saopštio je danas širi spisak fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo. Na njemu se,...

POVEZANE OBJAVE