Pešić i Avramović izneli očekivanja pred drugi duel sa Slovačkom

Sutra će od 18 časova u slovačkim Levicama naša košarkaška reprezentacija odigrati drugu uzastopnu utakmicu protiv domaćina, u okviru prve faze Kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Selektor Pešić veruje u novu pobedu.

Pobeda koju smo u petak ostvarili nam je mnogo značila, pre svega zbog samopouzdanja naših mladih igrača. Utakmica koja nas očekuje biće veoma zahtevna. Slovačkoj reprezentaciji je ova utakmica poslednja šansa za plasman među tri ekipe u našoj grupi i borbu za prolazak u narednu rundu. Mi smo održali jedan trening, kada dođemo u Levice ćemo imati još jedan trening. Analizirali smo našu igru, analizirali šta moramo da popravimo i to za sada izgleda dosta dobro. Idemo pripremljeni i motivisani da probamo da ostvarimo pobedu u utakmici koja nas očekuje, poručio je selektor.

Aleksa Avramović je, i pored preloma nosa, sa zaštitnom maskom zaigrao u prethodnoj utakmici, a nada se da će naši košarkaši sutra izgledati još bolje na terenu.

Uvek je izazov pobediti istog rivala u tako kratkom periodu, a pogotovu što je Slovačka u situaciji da više nema prava na poraz i da im je ova utakmica biti ili ne biti. U Beogradu smo izgledali solidno i nadam se da ćemo sutra na terenu izgledati još bolje. Naš cilj se zna, to je da u narednu rundu prenesemo što više pobeda, ali u ovom trenutku gledamo samo sutrašnji meč i želimo da sa dva pobede završimo ovaj kvalifikacioni prozor, rekao je srpski bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE