STANKOVIĆ NEPOSREDNO PRED DERBI: Siguran sam da ćemo biti pravi

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana uskoro će na stadionu “Rajko Mitić” početi borbu u drugom ovosezonskom večitom derbiju, u veoma bitnoj utakmici u trci za šampionsku titulu.

Ovim povodom je trener crveno-belih Dejan Stanković istakao da njegov tim neće kalkulisati.

Pa mi ćemo kod kuće uglavnom igrati tako, kao i uvek. Znamo kako se brani Marakana, kako se brani naša kuća, ali derbi uvek nosi svoje čari. Mi tačno znamo, imali smo pet-šest dana da spremimo ovu utakmicu. Mi smo svoje uradili. Uz pomoć navijača i ovu atmosferu, daćemo sve od sebe i siguran sam da ćemo biti pravi, poručio je Stanković.

On nije želeo da ističe očekivanja od pojedinaca.

Videćemo, ja se nadam da će u prvi plan iskočiti sam tim. Moraju biti kao jedno. U svakom momentu, u svakoj sekundi utakmice voditi računa o detaljima, koje smo spremali, pozicijama, odnosu… Ne treba ni u jednom trenutku da odustanemo od naših ideja i ambicija. Ja očekujem pravu momačku utakmicu, taktičku, tvrdu. Naravno, nadam se našem uspehu,za šta će nas bodriti 35.000 naših navijača, tako da zajedno možemo sve, smatra trener Zvezde.

Prednost domaćeg terena nije sporna, a može biti ključna u borbi za titulu.

Pa velika je prednost, jer ako se vratimo pršle godine, kad je Zvezda bila na +9, sećam se izjava iz Partizana gde su oni verovali, da ako pobede derbi, vraćaju prvenstvo u igru, tako da ne vidim zašto mi ne bismo na minus 5, jednom lepom pobedom, vratili šampionat opet u igru, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE