ZEMLJOTRES NA TOPČIDESKOM BRDU: Večiti derbi kao ni jedan do sad u poslednjih pet godina

Prolećni deo sezone samo što je počeo, a na programu već imamo jednu spektakularnu utakmicu kao što je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Dva tima danas se sastaju na stadionu „Rajko Mitić“ od 18 časova. Biće to duel koji već sada može da odluči dalji tok prvenstva, kada je u pitanju borba za titulu prvaka.

Tim povodom, kladionica Meridian je spremila neverovatnu ponudu za 166. večiti derbi, ali pre toga želimo da vas ohrabrimo da se registrujete na meridianbet.rs. Verujte nam da imate jako dobar razlog.

Prilikom registracije poklanjamo vam neverovatan BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Kada se registrujete i ugrabite fenomenalan BONUS obratite pažnju na sledeće činjenice!

Partizan je trenutno suvereno prvoplasirani tim na tabeli Super lige Srbije sa pet bodova više u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

Crno-beli igraju odlično od početka kalendarske godine. Upisali su dve pobede u domaćem šampionatu i pokazali sjajne igre u međunarodnim okvirima.

Sa druge strane Crvena zvezda nema obaveze u Evropi, ali zato nije pokazala blistavo izdanje u Super ligi Srbije. Izabranici Dejana Stankovića jesu ostvarili dva trijumfa iz isto toliko mečeva, ali…

Na meču protiv Čukaričkog je bila sporna situacija oko VAR sobe koja je mogla da okrene meč u drugi smer, dok je u Novom Sadu aktuelni šampion naše zemlje uz dosta muke uspeo da savlada domaći Proleter.

Međutim, kada je u pitanju najveća utakmica u srpskom fudbalu, sve se zaboravlja i jedino je bitno ko će na kraju uspeti da osvoji tri boda.

Ako to bude Partizan napraviće veliki korak ka tituli, dok Crvena zvezda ima ozbiljan imperativ pobede, jer u suprotnom teško da će moći da se nada pozitivnom ishodu na kraju šampionata, pogotovu kada znamo da crno-beli ne znaju da poraz od početka sezone.

Kako bi praćenje najveće utakmice u srpskom fudbalu bilo na jednom višem nivou kladionica Maridian je spremila niz specijala koji će vas oduševiti!

Tu su klasične kvote na sam ishod meča. Bukmejkeri najbolje kladionice na planeti su napravili sledeću računicu: kec 2.40, iks 3.20, dvojka 3.30. Ali to nije sve…

Iskoristite najveće kvote za igre kao što su:

–           Crveni karton i penal: kvota 9.00

–           Het-trik na meču: kvota 20.00

–           Gol iz slobodnog udarca: kvota 20.00

–           Ben postiže gol i Zvezda pobeđuje: kvota 5.50

–           Rikardo postiže gol i Partizan pobeđuje: kvota 6.50

–           Dragović postiže gol glavom: kvota 12.00

–           Vujačić postiže gol glavom: kvota 15.00

Kompletnu specijalnu ponudu kladionice Meridian za večiti derbi možete pogledati OVDE!

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE