Ćavi pohvalio svog fudbalera: Nisam video igrača na svetu kao što je on

Fudbaleri Barselone konačno su počeli da igraju vrhunski, što se od njih i očekuje. Katalonci su sinoć pregazili Atletik Bilbao rezultatom 4:0 u poslednjem kolu španske Primere i stigli do četvrtog mesta koje vodi u Ligu Šampiona.

Posle utakmice trener Ćavi je pogvalio mladog Pedrija

-Što se tiče samog talenta, nisam vidio nijednog igrača na svetu kao što je Pedri. On ne voli da ga hvalimo, ali moram to reći. Podseća me na Iniestu, iako znam šta je sve on postigao. Postoje igrači različitih profila kao što su Kevin De Brujne, Luka Modrić… Ali na njegovoj poziciji, što se tiče samog talenta, on je najbolji na svetu, istakao je Ćavi.

Jasno se primećuje da je igra Dembela na visokom niovu od dolaska Ćavija, pa je novinare zanimalo hoće li se produžiti ugovor sa francuskim fudbalerom

Ne mislim da bi trebalo da razgovaramo o obnovi saradnje sa Dembeleom. Pričajmo o utakmici! Ovo je timska igra i u skladu sa tim uradili smo dobar posao. Nije vreme, rekao je Ćavi posle meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI POČETAK: Otpisana zvezda Reala pojačava redove italijanskog velikana

Vezni igrač Real Madrida Dani Sebaljos (27) sve je bliže prelasku u redove italijanskog velikana Milana, prenose španski i...

POVEZANE OBJAVE