„ORLOVI“ NA NOVOM ISPITU: Srbija i Pešić traže prvenac u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo!

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se pred novim izazovom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Japanu i Indoneziji 2023. godine, što je idealan povod da vam kladionica Meridian predstavi najbolju ponudu na planeti.

Izabranici Svetislava Pešića još uvek nisu pronašli pravi ritam. Surov sistem takmičenja u kojem igrači imaju malo vremena za odmor i zajednički rad uzima danak, zbog čega naša selekcija ne može da pokaže svoj puni potencijal.

Kao i prethodni „prozor“ kvalifikacija za Mundobasket, Srbija je uspela da slavi na domaćem terenu, ali sada na red dolazi još jedno nezgodno gostovanje, na kojem može da se kazni svako eventualno opuštanje.

Ali pre nego što pređemo na konkretne stvari i ponudu u kladionici Meridian, za vas imamo jedno važno obaveštenje.

Ako još uvek niste, sada imate odličan razlog da se registrujete na meridianbet.rs. Sve je tako jednostavno, samo prilikom registracije poklanjamo vam 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online kladjenje!!!

Kada zgrabite fenomenalan BONUS pažljivo pročitajte nekoliko narednih redova kako bi mogli dodatno da zaradite.

Srbija je minulog petka odigrala prvi duel sa selekcijom Slovačke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. „Orlovi“ nisu blistali, ali je najbitnije da je ubeležena pobeda i da bi još jedan trijumf mogao da dovede naš tim do prvog mesta u grupi.

U četvrtom kolu dve ekipe će zameniti domaćinstvo, što će biti prilika da četa Svetislava Pešića zabeleži prvi uspeh u kvalifikacijama na gostujućem parketu.

U prethodnom pokušaju u toj nameri nas je zaustavila selekcija Belgije, ali Srbija u meču protiv Slovačke ima znatno veće šanse za pozitivan rezultat, o čemu najbolje govore kvote u kladionici Meridian.

Bukmejkeri najbolje kladionice na planeti su procenili da kvota na dvojku treba da bude 1.10, dok je kec znatno nerealniji sa kvotom 6.80.

Međutim, tu nije kraj, već imamo ponudu na koju vredi odigrati. Ako želite da se kladite na ukupan broj poena na meču uključujući i produžetke za granicu od 154.5, kvota na plus je 2.00, dok je kvota na minus 1.85.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian možete pogledati OVDE!

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE