Rukometašice Srbije okupile se pred kvalifikacije za EP

Rukometašice Srbije su se okupile u EHF nedelji nacionalnih timova i započele pripreme za dva susreta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Švedske. 
Ovo je prvo okupljanje naše selekcije od učešća na Svetskom prvenstvu u Španiji decembra meseca prethodne godine, na kome je Srbija zauzela 12. mesto, a zalaganjem i borbenošću na terenu ostavila veoma dobar utisak. 
Izabranice Uroša Bregara očekuju veliki izazovi u nedelji koja sledi. Prvu utakmicu sa Švedskom, Srbija će odigrati u Zrenjaninu 3. marta od 18:00 časova, a dva dana kasnije ih očekuje gostovanje Švedskoj u Istadu (5. mart, 17:00 časova). Petoplasirana ekipa sa šampionata u Španiji je izuzetan protivnik, ali će naše rukometašice na domaćem terenu pred svojom publikom pokušati da naprave željeni rezultat.
Posle dužeg odsustva zbog povreda u selekciji su ponovo Sanja Radosavljević, Jelena Lavko i Jelena Trifunović, a u užem sastavu seniorskog nacionalnog tima prvi put su Katarina Bojičić, pivot Jagodine i Dunja Radević, kadetska reprezentativka Srbije i članica kraljevačkog Metalca.
Deo reprezentacije se večeras  okupio u hotelu M u Beogradu odakle se uputio u Zrenjanin, gde će se odvijati trenažni proces i pripreme za utakmice sa Švedskom.
​​​

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Amorim otpao, Liverpul ima novog pika da zameni Klopa

U ponedeljak je odjeknula vest da trener Sportinga Ruben Amorim više nije u opticaju da preuzme klupu Liverpula ovog...

POVEZANE OBJAVE