Italijanska legenda objasnila koja je glavna razlika između Juventusa te Milana i Intera

Juventus nakon 27 odigranih kola zaostaje sedam bodova za Napolijem i Milanom na vrhu Serije A, a zaostaće osam ako Inter pobedi u susretu koji tek mora odigrati.

Legendarni italijanski napadač Paolo Di Kanio misli da je to prednost koju Juventus može nadoknaditi, a smatra da do trijumfa može jer u svojim redovima ima Dušana Vlahovića.

“Može li Juve do Skudeta? I da i ne. Da jer ima Vlahovića, ali događa mu se to da mu protivnik u pet minuta stvori tri prilike. Pred njim je polufinale Kupa, revanš u Ligi šampiona i sve izgleda kao da je Napoli u prednosti. Juveu je potrebna serija dobrih rezultata”, kazao je Di Kanio pa dodao:

“U Vlahoviću je Juve dobio igrača koji rešava probleme, ali važno je da igra u više takmičenja, a to troši energiju. Juve čeka na svojoj polovini, a u Vlahoviću ima napadača koji može dati gol kad poželi. Igra fudbal koji je manje komplikovan od onog koji igraju Milan i Inter, igra vrlo jednostavno.”

Di Kanio je u bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Lacio, Ternanu, Juventus, Napoli, Milan, Seltic, Šefild, Vest Hem, Čarlton i Cisco Romu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POJAČANJE IZ SNOVA: Italijanski gigant krenuo pod svaku cenu, želi ‘novu zvezdu’ Bundeslige

Nakon što je postalo zvanično da Olivije Žiru napušta San Siro na kraju sezone, Milan se bacio u aktivnu...

POVEZANE OBJAVE