MERIDIAN TIPOVI I NAJVEĆE KVOTE: Zvezda 1.17, Partizan 1.11, Čukarički 1.45

Nakon velikih uzbuđenja koja su nam priredili veliki mečevi u nokaut fazi evropskih takmičenja sledi period „odmora“. Međutim, da radna nedelja ne bude dosadna potrudila se Super liga Srbije.

Večiti derbi jeste završen minule nedelje, ali srpski fudbal veoma brzo donosi još zanimljivih duela, koji nikako nisu mogli da promaknu kladionici Meridian.

Borbe za titulu i opstanak se nastavljaju, ali pre nego što vidite šta najbolja kladionica u regionu ima za vas, želimo da vas ohrabrimo da napravite prvi korak do velikog uspeha.

Da situacija bude bolja – sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer na taj način odmah dobijate neverovatan bonus! Znamo zvuči nemoguće, ali dobro znate da mi uvek nađemo način da iznenadimo svoje korisnike.

Prilikom registracije kladionica Meridian vam poklanja 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online kladjenje.

Iskoristite priliku, preuzmite bonus i pokažete šta znate o srpskom fudbalu.

NOVI PAZAR – RADNIČKI KRAGUJEVAC utorak, 16.00

Tipovi i kvote: kec 1.65, iks 3.80, dvojka 4.80

Od kada je Nenad Lalatović došao na klupu tima iz Šumadije stvorila se nada da može da obezbedi opstanak. Nakon perioda privikavanja na nove zamisli iskusnog stručnjaka, Radnički iz Kragujevca je ostvario veliku pobedu na domaćem terenu protiv Voždovca u prošlom kolu.

Sa druge strane Novi Pazar se nalazi u negativnoj seriji od šest poraza u nizu u Super ligi Srbije, zbog čega ima ozbiljan imperativ pobede protiv Kragujevčana. Sve u svemu sigurno je da spektakl neće izostati.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.90

ČUKARIČKI – NAPREDAK, sreda 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.45, iks 4.10, dvojka 5.60

Tim sa Banovog Brda za sada ima otvoren put do plasmana u evropska takmičenja sa treće pozicije u Super ligi Srbije. Čukarički ima mirnih osam bodova više u odnosu na najbližeg rivala Vojvodinu, ali ako želi da ostane na sigurnom mora da nastavlja da opravdava ulogu favorita u narednom periodu. „Brđane“ upravo jedna takva utakmica očekuje u sredu protiv Napretka iz Kruševca koji iz senke „sanja“ o eventualnom plasmanu u Evropu.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 1.85

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA, četvrtak 15.00

Tipovi i kvote: kec 10.00, iks 6.10, dvojka 1.17

Izabranici Dejana Stankovića sigurno u odličnom raspoloženju očekuju naredne izazove u borbi za titulu. Crvena zvezda je u večitom derbiju uspela da nadigra Partizan i smanji zaostatak na svega dva boda.

Međutim, pobeda u najvećoj utakmici u srpskom fudbalu ništa neće značiti ako crveno-beli na nezgodnom gostovanju protiv Voždovca ostanu bez „celog plena“.

Jasno je ko ima ulogu velikog favorita, ali Crvena zvezda mora da bude na oprezu pogotovu kada se prisetimo događaja iz bliske prošlosti i utakmice na „Krovu“ kada je u finišu prvenstva ostala bez titule.

Predlog za igru: 2&2-4

Kvota u Meridianu: 2.00

PARTIZAN – MLADOST četvrtak, 17.00

Tipovi i kvote: kec 1.11, iks 7.15, dvojka 14.00

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan mora brzo da zaboravi dešavanja sa večitog derbija. Crno-beli su odigrali najslabiju utakmicu u sezoni i na taj način vratili najvećeg rivala u trku za naslov šampiona.

Priliku da se vrate na kolosek dobrih igara crno-beli će imati na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana koja ne deluje kao rival koji može da iznenadi velikog favorita.

Da li će se Partizan vratiti na pobednički kolosek već u čevrtak?

Predlog za igru: 1&2-4

Kvota u Meridianu: 1.90

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE