NAJVEĆI BONUSI TE ČEKAJU U MERIDIANU: Odigraj veliki broj parova i pokreni magiju!

Na prvi pogled deluje kao da nemate baš mnogo opcija kada je u pitanju ponuda utakmica do samog vikenda, koje mogu da vam pruže šansu da ostvarite velike dobtike. Ali, vam kladionica Meridian otvara brojne mogućnosti.

Ako samo malo bolje zavirite u ponudu videćete da nam srpski fudbal donosi nekoliko zanimljivih mečeva, a tu je i sama završnica Kupa Italije.

Tako da ako ste do sada kojim slučajem čekali – pravo je vreme da se već danas registrujete na sajtu meridianbet.rs ili pute mobilne aplikacije.

Pitate se zbog čega? Odgovor je veoma jednostavan.

Već prilikom registracije kladionica Meridian vam priređuje neverovatnu dobrodošlicu u vidu poklona u IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Međutim, tu nije kraj kada su u pitanju iznenađenja. Kladionica Meridian uvek želi da nađe način da motiviše svoje korisnike da nađu put do uspeha, zato je važno da dobro pročitate šta smo vam spremili.

Meridian sa pravom nosi epitet KUĆE NAJVEĆIH BONUSA, zato što ako odigrate veliki broj parova na jednom tiketu možete da zaradite BONUS DO 2000% za online kladjenje!

Ali, sve zavisi isključivo od vas, što više igrate i na što bolji način iskoristite ponudu u najboljoj kladionici u regionu veće su šanse za velike dobitke.

Sistem je sledeći:

Pet odigranih parova – 3% bonusa

Šest odigranih parova – 5% bonusa

Sedam odigranih parova – 7% bonusa

Osam odigranih parova – 10% bonusa

….

A kakva je to ponuda u kladionici Meridian?

Borba za titulu u Super ligi Srbije je u punom jeku, a nikako ne smemo da zaboravimo duele u polufinalu Kupa Italije.

Već u prvom meču koji je na programu u utorak imamo veliki spektakl u vidu derbija „Della Madonnina“. Milan i Inter već duže vreme vode veoma čudnu bitku za šampionsku titulu u Seriji A, a sada će u direktnom duelu odlučivati o finalisti.

Bukmejkeri Meridiana su procenili da je Inter blagi favorit zbog čega je kvota na „nero-azure“ 2.35, dok je na pobedu „roso-nera“ kvota 2.85.

Samo dan kasnije u drugom polufinalu Kupa Italije možemo očekivati mnogo „vreline“. Dušan Vlahović će sa svojim Juventusom izaći na megdan Fiorentini.

Srpskog napadača će sigurno dočekati neprijateljska atmosfera na stadionu „Artemio Franki“, ali je ove sezone više puta pokazao da je odličan pod pritiskom. Kvota na pobedu Juventusa je 2.30, dok Fiorentina ima manje šanse sa kvotom 3.00.

Na sve pomenuto možete dodati mečeve kao što su Voždovac – Crvena zvezda, Partizan – Mladost, Čukarički – Napredak, TSC – Radnik…

Kao što vidite mogućnosti je mnogo, samo treba pažljivo da pogledate šta kladionica Meridian ima za vas!

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE