Terzić nastavlja da proziva Piksija: Stvari koje on radi nisu normalne

Još od ranije je poznato da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nisu u dobrim odnosima.

Taj sukob se često provlači i kroz medije, a Terzić ni ovoga puta, na gostovanju na televiziji K1 nije propustio da pomene šta mu smeta kod selektora.

Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Je l’ vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene. rekao je Terzić.

On je istakao da je on odmah čestitao selektoru, iako on nije uradio ništa što prethodnici nisu već uspevali.

Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju, rekao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost – Partizan: Na ovoj teliviziji pratite drugu utakmicu polufinala ABA lige

Košarkaši Partizana i Budućnosti danas od 18 časova igraju drugi meč polufinala ABA lige u "Morači". Tim Željka Obradovića vodi...

POVEZANE OBJAVE