Terzić: U poslednjih 30 godina nije bila veća razlika u kvalitetu između Partizana i Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost na televiziji K1. On je tamo pričao o minulom večitom derbiju i pobedi Zvezde nad Partizanom.

Terzić nije krio zadovoljstvo posle pobede nad velikim rivalom

– I srećan i ponosan, a i navikao sam na to. Nikada nisam bio mirniji pred derbi nego sada u nedelju veče. I to sam rekao dan pred meč mojim igračima i napravio sastanak. Rekao sam i ono što čitava fudbalska Srbija misli, a to je da nikada u poslednjih 30 godina nije bila veća razlika u kvalitetu između Partizana i Zvezde. Ovih -5 kojih smo imali pred derbi ne oslikava realnu vrednost našeg i njihovog tima. Pokušao sam da ih rasteretim, rekao sam “nemojte posle utakmice da odete kući kod devojaka, žena, dece i kažete da ste imali šansu da pokažete da ste stvarno bolji”, jer život nema reprizu. Tamo sutra izađite i pokažite šta jeste, kvalitet je na našoj strani i moramo pobediti , rekao je Terzić.

Partizan je i dalje prvi na tabeli, ali sada ima 2 boda prednosti

– U par situacija nismo bili fokusirani, izašli smo iz nekih teških evropskih utakmica i to nam se obilo o glavu. Izgubili smo tih pet bodova koje je Partizan iskoristio. Mislim da ima još da se igra i ovo nam je jako bilo važno da pobedimo Partizan u derbiju i približimo se na dva boda. Imamo još jedan derbi, mnogo još ima da se igra i još dosta bodova je u igri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juve se spasao poraza u “ludoj” utakmici, ali ipak ostao bez trećeg mesta u direktnoj borbi (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje dočekali su Juventus u direjtnoj borb iza treče mesto na tabeli Serije A kolo pre kraja. Utakmica...

POVEZANE OBJAVE