DOČEK IZ PAKLA ZA VLAHOVIĆA: Namenjeni su mu zvižduci za svaki kontakt sa loptom! (VIDEO)

Dušan Vlahović je, posle brojnih spekulacija i zainteresovanih klubova, iz Fiorentine u poslednjem prelaznom roku pojačao Juventus, klub koji navijači tima sa Artemio Frankija najviše mrze.

Nije mnogo vremena prošlo, a srpski napadač i trenutno najbolji strelac Serije A vratio se na stadion Fiorentine kao član ljutog rivala. Tim povodom priređen mu je “pakleni” doček.

Kako javljaju italijanski mediji, navijačima je podeljeno 10.000 pištaljki, kojima bi trebalo da zvižde na svaki kontakt sa loptom, a čim je kročio na teren sa tribina su dopirale uvrede da je “ciganin” i “klovn”.

Čak su pristalice tima iz Firence na jednom delu tribina istakli citat svog starijeg junaka, pesnika Dantea Aligijerija, iz dela “Pakao”, koji glasi: “Raduj se Firenco jer tako si velika. Što nad morem i kopnom krilima biješ i po paklu se ime tvoje širi“.

Ne meču inače prisustvuje i Gabrijel Batistuta, još jedan junak ljudi u ovom gradu, kog je upravo srpski napadač prestigao po broju golova u kalendarskoj godini za ovaj klub, pre nego što je kasnije postao i apsolutni rekorder.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE