Ohi pričao Norvežanima o derbiju: Nije to samo fudbal, to je skoro bitka na život ili smrt

Prvi “večiti derbi” u karijeri Ohi Omuižunafo obeležio je golom za Crvenu zvezdu i postao junak navijača ovog kluba.

U razgovoru sa medijima u Norveškoj pričao je o atmosferi u srpskom derbiju između Zvezde i Partizana.

Navijači Crvene zvezde su videli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove, rekao je Ohi.

Ipak najineresantiniji trenutak za Norvežane bio je onaj kada je Ohi zatresao mrežu protivnika i izazvao pravu erupciju oduševljenja na Zvezdinom stadionu.

Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost, i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično, istakao je napadač i opisao atmosferu na tribinama.

Bilo je aposlutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživao takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludu iskustvo

Na Instagramu je dobio veliki broj poruka, jedan od navijača ga je predstavio kao supermena što je Ohi „šerovao“ već u nedelju veče.

– Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podelio tu objavu. Kada je neko odlučio da seče i lepi, pravi fotomantaže, zaslužio je da ga nagradim

O tome kako se snašao u Srbiji i Zvezdi Ohi kaže:

Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastnamu Lilestrem i Molde, reč je o sportu. Ovde postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživeo, zaključio je Ohi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI TRENER CRNO-BELIH PRED FINALE: Igrači i treneri večitih se znaju u dušu, nek pobedi sport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana odmeriće snage u prvom meču finala ABA lige. Crveno-beli imaju prednost domaćeg terena i...

POVEZANE OBJAVE