Trener Serene Vilijams: Novak je savršen primer profesionalca

Trener Amerikanke Serene Vilijams, Patrik Muratoglu rekao je da je srpski teniser Novak Đoković savršen primer spremnog igrača.

Proveo je ceo život starajući se o tome da svoje telo drži u najboljem mogućem stanju, išao je u detalje o kojima nije niko znao ništa. Kada jednom ručate sa Novakom, shvatite koliko vodi detalja o svakom elementu na njegovom tanjiru, kvantitetu svega, kvalitetu. To je neverovatno. On je savršen primer kako bi profesionalnalac trebalo da se ponaša da bi postao najbolji na svetu. Opsednut je time, izjavio je Muratoglu.

Patrik je prokomentarisao i situaciju vezanu za vakcinaciju u kojoj se Novak našao.

Ima mnogo ljudu koji su protiv njega. Svi znamo da je za vrhunskog sportistu teško kada ima mnogo ljudi protiv jer se takmiči na stadionima. Uloga publike je velika, prirodno je da želite da budete prihvaćeni i voljeni. Izjava da ne želi da se vakciniše značila je da će milioni biti ekstremno agresivni prema njemu. Za mnoge ljude koji su mentalno jaki, kad ih napadnete, a on može da se oseća da je napadnut – to znači da će se više braniti. Ja to zovem takmičarom, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE