TRENER VOŽDOVCA PRED ZVEZDU: Znamo naše prednosti

Fudbaleri Voždovca ugostiće sutra u okviru Superlige Srbije branioca titule Crvenu zvezdu, a očekivanja pred ovaj duel izneo je strateg domaćina Aleksandar Linta.

Voždovac je loše krenuo u prolećni deo sezone, osvojivši samo bod iz tri kola.

U prethodna tri kola smo uzeli samo jedan bod i cilj je da izađemo iz te male krize. Jasno je ko je favorit, ali sportski je izaći na teren i dati sve od sebe za pobedu, što ćemo mi i uraditi. Daleko od toga da pretimo Crvenoj zvezdi, svesni smo njihovih kvaliteta, ali znamo i koje su naše prednosti, izjavio je Linta.

A prednost je domaći teren, pošto njegov tim na Krovu ima samo dva poraza iz 12 kola.

Igramo kod kuće, na našem terenu gde imamo idealne uslove da svoju igru i ideju sprovedemo u delo. Takođe, pokazali smo u prvom delu sezone na Marakani da možemo da pariramo crveno-belima i želimo da se nadigravamo, podsetio je trener Voždovca.

Dodatno situaciju otežavaju problemi sa povredama i kartonima.

Postoje mali problemi sa povredama, takođe jedan od najstandardnijih igrača Justas Lasickas neće moći da igra zbog kartona, ali ćemo dati sve od sebe da nas to ne poremeti, poručio je Linta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određen sudija za meč Radničkog i Vojvodine u Kupu Srbije

U polufinalnom meču Kupa Srbije koji se igra u Kragujevcu između Radničkog i Vojvodine FSS je dodelio arbitra. Glavni sudija...

POVEZANE OBJAVE