VLAHOVIĆ I JUVE NISU IZGORELI U “PAKLU”: Nose u Torino prednost (auto)gola (VIDEO)

Dočekan je Vlahović “na nož” na Artemio Frankiju, stadionu gde je do juče i sam nastupao i bio miljenik navijača. Sve se ipak okrenulo kada je prešao u Juventus, pa je u sklopu dočeka, pored zvižduka i uvreda, istaknut i transparent iz dela Dantea Aligijerija “Pakao”.

Ipak, na kraju se srpski napadač poslednji smejao, pošto je njegov tim u zaustavnom vremenu postigao jedini gol na meču, odnosno to je umesto njih učinio protivnički fudbaler, i stekao prednost pred revanš od 1-0.

Odlučujući gol nesrećno je postigao Lorenco Venuti u prvom minutu zaustavnog vremena, kada je defanzivac ljubičastih skrenuo loptu u svoju mrežu.

Domaći tim je na taj način kažnjen jer nije uspeo ranije da stekne prednost, i pored inicijative koju je uspostavio (55% poseda) i mnogo većeg broja šuteva ka golu (21-7).

Čak je Džonatan Ikone u 48. minutu već savladao golmana Perina, ali je lopta završila na stativi.

Na drugoj strani, Vlahović je imao solidnu šansu u 55. minutu meča, kada se sjajno oslobodio snažnog defanzivca Igora, ali nije uspeo da uputi dovoljno dobar šut.

Revanš, koji će definitivno odlučiti o finalisti italijanskog Kupa na rimskom Olimpiku, odigraće se na stadionu Juventusa 21. aprila.

Pobednik ovog duela u finalu se sastaje sa boljim iz Dela Madonina derbija, gde su Inter i Milan sinoć remizirali bez golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE