Sjajna Zvezda lako “preko krova” (VIDEO)

Crvena zvezda je posle pobede u Večitom derbiju došla i do pobede u gostima nad Voždovcem 0:3. Na taj način aktuelni šampion je preuzeo lidersku poziciju na tabeli, barem dok se ne završi meč između Partiazana i Mladosti iz Lučana.

Prvo poluvreme je prema očekivanjima prošlo u domaniciji gostiju.

Daleko od toga da je Vpždovac bio bezopasan, svoje prilike su tražili iz kontra napada i prekida do kojih su dolazili u tim situacijama.

Crveno-beli su napadali preko bokova, preko Kataija i Ivanića, ali su teško probijali u sredinu gde su se domaći zgušnjavali i pravili jak blok.

Ipak, u 34. minutu, Ivanić je probio po levoj strani i šutirao, a lopta je pogodila defanzivca domaćih pri putu ka golu i prevarila golmana Krunića za 0:1.

Do kraja prvog dela igre Voždovac je krenuo nešto angažovanije ka golu Borjana, ali osim jednog šuta iz daljine nisu uspeli da priprete ozbiljnije.

U drugom poluvremenu Crvena zvezda je ušla još odlučnije i bili su vrlo agresivni na sredini terena gde su oduzimali lopte i na taj način gradili pritisak na gol domaćih.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Posle jednog prekršaja na 25 metara od gola, loptu je uzeo Aleksandar Katai i sjajno izveo slobodan udarac za 0:2.

Nisu tu stali izabranici Dejana Stankovića i nastavili su u istom ritmu. Tako je ubrzo posle sjajne akcije IVanić centrirao pred gol Voždovca, a tamo se našao Ohi koji je ponovo pokazao kakav ima golgeterski njuh i postavio 0:3.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja. Dejan Stanković je napravio izmene, ritam je u potpunosti pao i nije bilo većih prilika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj pred Partizan: To će biti praznik košarke

 U okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige sastaju se Partizan i Budućnost. - Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje...

POVEZANE OBJAVE