Gvardiola besan, pomenuo i Jugoslaviju!

Zbog dešavanja u Ukrajini, sport je ovih dana u drugom planu.

U nedelju se igra derbi između Mančester Junajteda i Mančester Sitija, trener “Građana” Pep Gvardiola je izneo pred novinarima očekivanja za to utakmicu, a pitanje koje je odgovorio bez dlake na jeziku jeste ono o ratu između Ukrajine i Rusije.

Svakim danom dok rat traje situacija je sve gora i goraNaš Aleksandr Zinčenko bolje od svih zna kakva je situacija u Ukrajini. Tamo mu je porodica, donosi nam novosti o stvarima koje se tamo događaju, istakao je Gvardiola i dodao da je veoma važno da Premijer liga pokaže solidarnost sa Ukrajinom.

Važno je, ali na kraju je to samo gest. Političari su tu da izbegnu ovakve stvari. Ovo se događa zbog njihove nesposobnosti, kompletne nesposobnosti. Ovo se ne događa zbog zastave, delića zemlje, ovo se događa zbog novca. Događalo se to u Siriji, Jugoslaviji… nevini su stradali. Da novac nije umešan, rata ne bi bilo. To se nažalost događa i ovih dana. Osam, devet dana već traje ovaj rat. NATO i evropske organizacije su nesposobne, potpuno nesposobne, zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE