Jojić i Rikardo posle pobede: Ostvari smo svoj cilj

U okviru 25. kola Super lige Srbije, fudbaleri Partizana su na svom terenu pobedli ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1.
Strelci za Partizan bili su Rikardo Gomeš i Miloš Jojić koji su izneli svoje utiske posle utakmice

Miloš Jojić smatra da je cilj ostvaren i da su bitna nova tri boda
-Na kraju dana je najbitnije da smo osvojili tri boda, to nam je bio cilj. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, jer smo psihički i emotivno bili dosta ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ulazimo u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, gde primamo gol, a potom samo što smo krenuli s centra, gosti su imalistopostotnu šansu, zbog nedostatka komunikacije, i mogli smo da prospemo sve za jedan minut. Opet kažem, najbitnije je da smo ostvarili naš cilj i da smo uzeli tri boda.

Najbolji strelac Partizana smatra da je utakmica bila teška

-Meč je bio težak, mislim da to nije zbog derbija. To je jedna utakmica, izgubili smo i gotovo. Što se tiče današnjeg meča, protivnik je bio jak, trčao je puno, bio je zatvoren i teško je bilo ući, ali mislim da smo kontrolisali igru od prvog poluvremena. Propustili smo dosta prilika i na kraju smo i primili gol, poslednji minuti su bili takvi, ali naravno da smo zaslužili pobedu i bilo bi još bolje da nismo propustili neke šanse koje smo imali, rekao je Rikardo i dodao:
-Ovo je razlog zbog kojeg smo bili fokusirani 90 minuta, jer znamo da je meč gotov tek onda kada čujemo poslednji sudijski zvužduk. U svakom trenutku možemo primiti ili postići gol, ova utakmica je bila neizvesna do samo kraja, ali dobro je-pobedili smo na ovom meču, sada je vreme za odmor do subote.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VESTI PRED JAVOR: Ništa od Serije A, sprema se veliki povratak u Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra nastavljaju prolećni deo sezone na gostovanju Javoru. Crveno-beli će pokušati da zadrže +4 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE