Lalatović oštro o rasporedu: Ko još gleda fudbal ponedeljkom u 14h?

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog dočekuju ekipu Metalca, a s obzirom na to da su ove dve ekipe direktni rivali u borbi za opstanak u Superligi, očekuje nas zanimljiv meč.

Trener Kragujevčana Nenad Lalatović pred ovu utakmicu izneo je svoja očekivanja.

Metalac je ekipa koja, po mom skromnom mišljenju, ima kvalitet za gornji deo tabele i prosto mi je neshvatljivo kako su oni došli u situaciju da se bore za opstanak u ligi. To je skup dobrih i školovanih igrača. Mnogi od njih su prošli fudbalsku školu Partizana, a ima i povratnika iz inostranstva, kao što je njihov najbolji igrač Prestiž, koji je igrao u Saudijskoj Arabiji u periodu kada sam ja tamo radio kao trener.

Svakako da nas očekuje možda i najteža utakmica u prolećnom delu takmičenja protiv, ponavljam, izuzetno kvalitetnog rivala, ali ja verujem u moj tim i nadam se osvajanju važnih bodova. Moram reći da je atmosfera u ekipi fenomenalna, da igrači sjajno rade na treninzima i da su svi spremni da pruže svoj maksimum u ponedeljak, izjavio je on za klupski sajt.

Termin ove utakmice je ponedeljak od 14 sati što se ne sviđa treneru Radničkog koji je na račun rasporeda izneo žestoke kritike.

Ja sam ubeđen da bi, da se kojim slučajem ova utakmica igra u nedelju, na tribinama ‘Čika Dače’ sigurno bilo pet-šest hiljada ljudi, a ovako će ih biti hiljadu. Zar nije logično da ljudi uz nedeljni ručak na televiziji gledaju direktan prenos komšijskog derbija između Radničkog 1923 i Metalca pred pet hiljada ljudi, nego neku drugu utakmicu koja se igra pred dve stotine gledalaca? Ko još u Srbiji gleda fudbal ponedeljkom u 14 časova, istakao je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ANGT EVROLIGA: Megi specijalna pozivnica, učestvuje i tim van Evrope

Seniorski tim Mege ostvario je ubedljivu pobedu na startu plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Juniorski pogon je u međuvremenu...

POVEZANE OBJAVE