Meridian tipovi i najveće kvote: Roma 2.60, Real Madrid 1.65, Fulam 1.60

Novi izazovi na sportskim terenima nisu mogli bolje da počnu. Kvalitetne utakmice, mnoštvo fudbalskih majstora i ogroman prostor za pravljenje kvalitetnih tiketa!

Kao što smo navikli i ovog vikenda će srpski napadači biti u prvom planu. Aleksandar Mitrović će potencijalno novim golovima pokušati da približi svoj Fulam plasmanu u Premijer ligu.

Dok sa druge strane Dušan Vlahović teško može da pomogne da se Juve umeša u borbu za „Skudeto“, ali može da poveća svoj skor kada su u pitanju golovi.

Ali, pre nego što krenemo na konkretnu ponudu kladionice Meridian želimo da vam predstavimo jednu fenomenalnu promociju.

U slučaju da nemate pravi stimulans da pokažete svoje kladioničarsko znanje, najbolja kladionica u regionu ima pravu ponudu za vas.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kada ugrabite sjajan bonus vreme je za ponudu utakmica u kladionici Meridian.

FULAM – BLEKBURN, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 1.50, iks 4.40, dvojka 6.20

Aleksandar Mitrović jeste postao apsolutni kralj golova u engleskom Čempionšipu, ali njegova misija tu nije gotova. Individualno priznanje neće značiti mnogo srpskom golgeteru ako njegov Fulam ne uspe da se domogne plasmana u Premijer ligu.

Tim iz Londona suvereno drži prvo mesto sa devet bodova više, ali i dve utakmice više u odnosu na drugoplasirani Bornmut. Prilika da se održi na vrhu tabele biće protiv engleskog velikana koji se polako podiže.

Reč je o ekipi Blekburna koja je na poziciji broj četiri, ali ako Aleksandar Mitrović bude na svom prepoznatljivom nivou Fulam u većini slučajeva ne zna za loše rezultate.

Predlog za igru: 1&3+

Kvota u Meridianu: 2.40

ROMA – ATALANTA, subota 18.00

Tipovi i kvote: kec 2.60, iks 3.45, dvojka 2.75

Dobri rezultati jednog od ova dva tima će morati da se prekinu. „Vučica“ tri utakmice u nizu ne zna za poraz, dok „boginja“ ima kontinuitet od dve ubedljive pobede.

Atalanta je trenutno na poziciji broj pet na tabeli italijanske Serije A, dok je Roma na jednom mestu ispod sa tri boda manje.

Idealna prilika da dva italijanska giganta odmere snage u borbi za Evropu, koja će na Apeninskom poluostrvu biti interesantna do samog kraja.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.60

REAL MADRID – REAL SOSIJEDAD, subota 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.65, iks 4.10, dvojka 5.20

Kao što smo mogli da naviknemo prethodnih sezona, Real Sosijedad silovito započne prvenstvo Španije, a onda se samo jednostavno ugasi. Borba na dva fronta je učinila svoje, a da stvar bude gora sada idu na noge prvoplasiranom timu La Lige.

Real Madrid je povezao dve pobede i mora da nastavi u takvom ritmu ako želi da ostvari bezbedan bodovni plus u odnosu na drugoplasiranu Sevilju.

Predlog za igru: 1&2-3

Kvota u Meridianu: 3.35

JUVENTUS – SPECIJA, nedelja 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.30, iks 6.00, dvojka 11.00

Da li Dušan Vlahović može konkretno da se osami na vrhu tabele najboljih strelaca elitnog italijanskog šampionata?

Napadač Juventusa trenutno ima „samo“ jedan pogodak više u odnosu na asa Lacija, Ćira Imobilea. Tako da utakmicu protiv Specije sigurno vidi kao lepu priliku da poveća svoju prednost u odnosu na italijanskog fudbalera.

Kada se osvrnemo na potencijalni ishod meča možemo da konstatujemo da je „stara dama“ veliki favorit, ali je Specija ne tako davno znala da šokira favorite. To najbolje znaju fudbaleri Milana…

Predlog za igru: 1&0-3

Kvota u Meridianu: 2.10

*Napomena: Kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE