NAJBOLJI: Mitrović dobio veliko priznanje

Srpski reprezentativac i fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović proglašen je za najboljeg fudbalera Engleske fudbalske lige od strane Londonske fudbalske nagrade.

Bivši fudbaler Partizana je ove sezone pomerio granice u engleskom fudbalu i sa 34 gola na 31 utakmici do sada ubedljivo je prvi strelac Čempionšipa.

Mitrović je rekao da mu je ovo priznanje velika čast

-Želeo bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Lepo je i veoma je velika čast što sam izabran pored toliko talentovanih igrača. Nagrada je posebna, individualna je, ali bih želeo da se zahvalim mojim saigračima i svima koji su umešani u ovaj klub koji radi vrlo vredno svakoga dana, kako bi pomogao meni i mojim saigračima da igramo dobro, rekao je Mitrović.

Povodom nagrade za najboljeg strelca, oglasio se i sportski direktor Fulama Toni Kan.

-Vrlo zaslužena nagrada za Mitra. Već je ispisao svoje ime u istorijske knjihe ove sezone iako i dalje ima mnogo utakmica da se odigra. Njegova ostvarenja su pravi svedok njegovog vrednog rada i posvećenosti klubu, naveo je Kan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Efes rutinski protiv Baskonije, Monako nakon preokreta bolji od Asvela, pobeda Barselone

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju i nastavili borbu za Top 10 Evrolige. Od samog početka turski predstavnik je igrao...

POVEZANE OBJAVE