Pazarci znatno oslabljeni pred duel sa Zvezdom

U okviru 26. kola Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara gostuju Crvenoj zvezdi. Trener Tomislav Simić je istakao da će njegov tim dati svoj maksimum u ovoj utakmici.

Podigli smo se igrački, što nije rezultatski ispraćeno. Nije upitno da je Crvena zvezda veliki favorit, ali je naša profesionalna obaveza da damo više od maksimuma. Tako je bilo i protiv Radničkog 1923. Žao mi je zbog poraza od Kragujevčana, a navijačima bih zahvalio na podršci, istakao je Sivić.

Sivić zbog ugovornih obaveza ne računa na Ibrahima Mustafu, koji je pozajmljen upravo od Crvene zvezde, kao i na Filipa Pavišića zbog isključenja u duelu s Radničkim.

Problema ja mnogo. Povredili su se Stefan Dimić i golman (Luka Kukić), a jedan igrač ima visoku temperaturu. Izostaće petorica startera. To je prilika za momke koji čekaju šansu i koje za kratko vreme nisam stigao najbolje da upoznam, rekao je on i dodao:

Ostalo je još 12 utakmica i u opticaju je 36 bodova. Iako deluje da nema nade, još možemo da sačuvamo superligaški status. Potrebno je da budemo jaki i da izdržimo. Iz krize se izlazi jedino radom i ozbiljnošću.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE