Jovanović pred Igokeu: Posle svakog FIBA prozora, bili smo bez 15 igrača

U nedelju 6. marta od 12 časova Mega Mozzart će u okviru 21. kola ABA lige dočekati Igokeu u Hali sportova Ranko Žeravica, pošto je prethodna dva i po meseca Mega bila domaćin u hali Mega Factory.

Izabranicima Vladimira Jovanovića je ovo prva takmičarska utakmica posle polufinala Kupa i FIBA prozora koji su usledili, a imaće i poseban značaj u predstojećoj borbi za plej-of.

Utakmici neće biti moguće prisustvo bez ulaznica koje su besplatne, a čiji će ograničen broj moći da se preuzme na biletarnici Hale sportova u nedelju od 11 časova pa do početka utakmice.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu u nedelju istakao da je njegova ekipa imala otežan rad u prethodnih 15 dana:

Svaka utakmica posle FIBA prozora je jako zahtevna i sa fizičkog i sa košarkaškog aspekta obzirom da je, u našem slučaju, FIBA prozor nama oduzeo 15 dana rada. Imali smo veliki broj odsutnih igrača. Na našu veliku sreću i zadovoljstvo, dosta naših igrača je pozvano u reprezentaciju Srbije i ostale nacionalne selekcije, ali nam je sa druge strane to dosta otežalo rad u prethodnih 15 dana. Što se tiče našeg protivnika, Igokeu jako dobro poznajemo. Imaju iskusan igrački kadar sa tri Amerikanca i veoma kvalitetnim srpskim igračima. Znamo šta nas čeka, igrali smo već jednu utakmicu u prvom delu sezone, pokušaćemo da izvučemo pouke iz te partije i da pružimo što bolju igru u nedelju, istakao je Jovanović.

Mega Mozzart trenutno ima 8 pobeda i 11 poraza u ABA ligi dok Igokea ima skor 10-10. Mega i Igokea su se do sada sastali 17 puta u regionalnom takmičenju uz skor 11-6 za Megu, a poslednji susret je bio u 8. kolu ABA lige ove sezone kada je Igokea slavila u Laktašima sa 79:63.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE