Poznat razlog razlaza Vajde i srpskog tenisera: Đokoviću tenis nije u prvom planu

U protekloj sedmici odjeknula je vest da je posle 15 godin došlo do razlaza Novaka Đokovića i njegovog trenera Marijana Vajde.

Kako prenosi Kurir, koji je došao do izvora bliskih teniseru, poznat je i razlog razlaza.

– Nije tu bilo nekog sukoba, već su im se razišli pogledi na budućnost. Marjan je bio spreman da bude tu, ali Novak nije mogao da mu ponudi plan koji je slovački trener želeo da ima i zna. Razlog je vakcinacija i to što se i dalje ne zna na kojim turnirima će igrati Đoković. Samim tim Vajda nije znao ni gde će da putuje, kada neće imati obaveze, gotovo ništa konkretno, sve je bilo u formi – videćemo, rekao je izvor Kurira.

On je posebno istakao da je Vajdi zasmetalo što Novak nije igrao u Australiji.

 Ne želi da bude deo te priče, niti da se oko njega stvara fama oko vakcinacije. Vajdi je izuzetno teško palo što Novak nije učestvovao u Australiji, kao i što je dovedeno u pitanje nešto u šta je bio potpuno siguran – da će Novak postaviti rekord po broju gren slem titula. Činjenica da tenis nije bio u prvom planu srpskom asu uticala je da dođe do razlaza, zaključuje izvor Kurira.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE