PREUZMI INICIJATIVU – MERIDIAN ČASTI: Uplati depozit i osvoji 100% BONUSA!

Sudbina dva velika fudbalska šampionata može da se odluči već ovog vikenda. Samo vam je potrebna prava ponuda kako biste mogli da budete deo fudbalskog spektakla. Verujte da postoji nešto idealno za vas.

Kombinacija je mnogo, zbog toga vam toplo preporučujemo da napravite važan korak i osvojite fenomenalan bonus, koji možete da iskoristite za online kladjenje.

A kako stići do bonusa u najboljoj kladionici u regionu?

Kladionica Meridian je spremila fenomenalnu promociju koja od starta ima nameru da nagradi svoje korisnike! Na vama je samo da napravite pravi potez i Meridian će vam vratiti stostruko!

Da, dobro ste pročitali!

Prilikom uplate prvog depozita dobijate 100% BONUSA za online kladjenje!!!

U promociji učestvuju svi igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da bi igrač ostvario pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i postaćete vlasnik impresivnog bonusa koji, priznaćete, nemate priliku da dobijete svaki dan.

Stvarno vrhunska ponuda! A da osvojite još neke sjajne bonuse predlažemo vam da se  registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kladionica Meridian zna kako ugodi svojim korisnicima, a kada pokupite impresivne bonuse predlažemo vam da pogledate ponudu.

U skladu sa tim da se najviše „frke“ očekuje u Engleskoj i Italiji dobro bi bilo da vidite šta na donose Premijer liga i Serija A.

Možete pronaći najveće kvote na utakmice kao što su Napoli – Milan, Mančester Siti – Mančester Junajted, Liverpul – Ves Hem…

Pored toga nikako ne smete da propustite da „bacite pogled“ na dešavanja u večitom derbiju između košarkaša Partizana i Crvene zvezde. Na pomenutom meču standardne kvote biće obogaćene specijalnom ponudom.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian pogledajte na meridianbet.rs

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE