VIKEND TIKET U MERIDIANU: Italijani i Englezi komplikuju šampionsku trku!

Da li ovaj vikend može da bude jedan od najvažniji kada su u pitanju šampionati u Italiji i Engleskoj?

Mančester Siti je suvereno vladao engleskom Premijer ligom, ali je potpuno neočekivano zahvaljujući lošim rezultatima omogućio velikom rivalu Liverpulu da se umeša u borbu za titulu.

A šta tek reći za italijansku Seriju A?

Na Apeninskom poluostrvu kao da niko ne želi da bude ispred svih. Svedočili smo brojnim kiksevima favorita, ali sada nema više mesta za neuspehe.

Sve pomenuto vam daje šansu da napravite brutalan tiket, ali pre nego što vidite ponudu u kladionici Meridian imamo važno obaveštenje!

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A kako najbolje da iskoristite odličan bonus? Pokušajte da tipujete na rezultate u Engleskoj i Italiji, verujte nam na reč da je to stvarno veliki izazov koji može da vam donese velike dobitke!

LIVERPUL – VEST HEM, subota 18.30

Tipovi i kvote: kec 1.30, iks 5.80, dvojka 9.20

Fudbaleri koje sa klupe predvodi Jirgen Klop jesu u nedelju osvojili prvi trofej u 2022. godini, ali nemaju mnogo vremena za slavlje.

Liverpul nastavlja trku za prvoplasiranim Mančester Sitijem, ali će u 28. kolu Premijer lige imati pakleno težak zadatak, budući da im u goste dolazi uvek neugodni Vest Hem. „Čekićari“ iz Londona jesu imali period krize, ali deluje da su nakon minimalne pobede nad Vulvsima u prošlom kolu pronašli prepoznatljivu formu.

Da li je to dovoljno za iznenađenje na „Enfildu“?

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.20

JUVENTUS – SPECIJA, nedelja 18.00

Tipovi i kvote: kec 1.30, iks 6.00, dvojka 11.00

Srpski fudbaler Dušan Vlahović predvodiće Juventus u još jednom meču italijanske Serije A. „Stara dama“ mesec i po dana ne zna za poraz i sigurno je da u takvom ritmu želi da nastavi i nakon utakmice sa Specijom.

Specija jeste znala u nekim prethodnim kolima da iznenadi izrazite favorite, ali neće imati prvelike šanse ako devetka Juventusa bude na visini zadatka.

Pored borbe za tri boda Dušan Vlahović je u trci za titulu najboljeg strelca italijanskog šampionata. Trenutno ima jedan gol prednosti u odnosu na Ćira Imobilea, pa će tako utakmica sa Specijom biti odlična prilika da se učvrsti na prvom mestu.

NAPOLI – MILAN, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 2.20, iks 3.35, dvojka 3.50

Utakmica koja može da odluči dalji tok italijanske Serije A!

Biće to sudar dva tima koji imaju isti broj bodova i nalaze se na prvom mestu na tabeli. Milan ne može da uhvati ritam u domaćim okvirima, dve utakmice u nizu ne znaju za pobedu, što nije pravi recept za osvajanje titule.

Fudbaleri Napolija su se oprostili od Evrope, ali sada je fokus na osvajanu prvenstva, a ako žele da se osame na vrhu moraju da nadigraju „roso-nere“.

Biće interesatno, biće vatreno, zato nikako ne smete da propustite ovaj par!

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.80

MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED nedelja, 17.30

Tipovi i kvote: kec 1.45, iks 5.00, dvojka 7.20

Da li „crveni đavoli“ mogu da zagorčaju život gradskom rivalu?

Kao što je bilo reči u uvodu teksta, Mančester Siti je suvereno vladao engleskim fudbalom, a onda je usledila serija loših rezultata koja je omogućila Liverpulu da se opasno približi.

Igrom slučaja važnu ulogu kada je reč o samom ishodu Premijer lige može da ima „večiti neprijatelj“ Sitija, Mančester Junajted.

Tim sa stadiona „Old Traford“ nema izglede da osvoji šampionat, ali zato eventualnom pobedom može da poveća tenzije na samom vrhu.

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.20

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gvardiola nakon poraza: “Sreća ne postoji”

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prokomentarisao je eliminaciju njegovog tima iz Lige šampiona. Rodrigo je doveo goste u vođstvo...

POVEZANE OBJAVE