SUDAR KOŠARKAŠKIH TITANA: Partizan želi prekid lošeg niza, Zvezda da zaokruži dominaciju!

Nešto više od dve nedelje je prošlo od finala Kupa Radivoja Koraća u kojem je četa Dejana Radonjića apsolutno nadigrala najvećeg rivala, ali tu nije kraj spektakularnim mečevima na domaćim parketima.

Bio je to drugi meč crveno i crno-belih u sezoni i potvrda da je tim sa Malog Kalemegdana trenutno u boljoj formi.

Priliku za popravni izabranici Željka Obradovića imaće već u ABA ligi pred svojim navijačima. Neće biti lako, ali ako crno-beli žele da uhvate priključak za prvo mesto trijumf je neophodan.

Kladionica Meridian vam je spremila odlične kvote za veliku utakmicu, ali pre nego što krenemo na detaljniju analizu, želimo da vas ohrabrimo da napravite prvi korak.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Šta je to obeležilo mečeve Crvene zvezde i Partizana u dosadašnjem delu sezone?

Željko Obradović jeste oformio respektabilan tim, ali još uvek nije našao formulu za odbranu koju sa svojim igračima postavlja Dejan Radonjić.

Prvi strateg Crvene zvezde dobro zna od kog košarkaša preti najveća opasnost iz redova večitog rivala.

Naravno, u pitanju je Kevin Panter koji je dva puta protiv svog bivšeg tima ostajao bez prepoznatljivog učinka, pre svega zato što je imao u svakom momentu jednog „čuvara“ koji se ne odvaja od njega.

Ostali košarkaši Partizana se nisu najbolje snašli na nešto veću slobodu u napadu. Dalas Mur je upisivao nešto veći broj poena, ali to nije dovoljno da se pobedi raspoložena Crvena zvezda.

Željko Obradović ne bi bio jedan od najboljih trenera u Evropi kada ne bi učio na greškama, zbog toga se očekuje da košarkaši Partizana pokažu dijametralno izadnje neko u prethodnim večitim derbijima.

Iznenađenja neće nedostajati, kao što neće nedostajati adekvatna ponuda kladionice Meridian.

Bukmejkeri najbolje kladionice u regionu su procenili da košarkaši Partizana i Crvene zvezde imaju identične šanse za trijumf. Kvota na pobedu oba tima je 1.85.

Ukoliko verujete da vaš tim može da pobedi sa hendikepom tu je situacija nešto drugačija. Kvota da će Partizan savladati večitog rivala sa više od 1.50 poena iznosi 1.95.

Sa druge strane Crvena zvezda ima nešto veće izglede sa kvotom 1.75.

Kao što vidite sve je spremno za večiti košarkaški derbi, na vama samo ostaje da uživate uz ponudu kladionice Meridian.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

‘Hrvatskom Murinju’ se sprema ponuda karijere? Torino već traži zamenu

Ivan Jurić će, po svemu sudeći, na kraje sezone napustiti Torino. Ako u poslednji čas ne potpiše novi ugovor...

POVEZANE OBJAVE