Tadić o Overmarsu: Pretvorio mi je san u stvarnost!

Holandska javnost ne prestaje da bruji o smenjenom direktoru Ajaksa Marku Overmarsu, a srpski fudbaler Dušan Tadić izneo je niz pohvala na račun bivšeg sportskog direktora holandskog kluba.

Moj veliki san je bio da igram za Ajaks, a on mi ga je pretvorio u stvarnost. Gajim posebna osećanja prema tom čoveku, uradio je neverovatne stvari za klub, kreirao kad koji dominira godinama, rekao je Tadić i dodao:

Stvarno nemam šta da kažem na tu temu. Ne znam ni šta se desilo. Niti me interesuje. Da li je neko pogrešio ili ne, ne želim da budem taj koji će suditi bilo kome. Još manje želim da kažem nešto povodom tog slučaja, jer ne znam detalje. Podržavam Overmarsa kao prijatelja i čoveka koji je dosta značio Ajaksu.

Na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa njim Tadić je kazao:

U dobrim smo odnosima. Čujemo se povremeno, razmenimo poruke. Dobro je sad. Popravlja se. Mnogo mu je teško palo, nadam se da će se vratiti na velika vrata zato što to zaslužuje. Žao mi je zbog svega. Za mene će Mark uvek biti prijatelj, kao što ću i ja uvek biti tu za njega. Ša da kažem.. Ljudi greše u nekim situacijama, a mi nemamo pravo da nekoga osuđujemo.

Podsećamo, Overmars je zgubio posao, zato što je slao nepristojne poruke koleginicama na Johan Krojf aren

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE