Vajt očekuje Simonovića u trenerskom odelu: “On već razmišlja kao trener”

Aron Vajt je zadovoljan trenutnom situacijom u Zvezdi, osvojio je već jedan trofej, a ono što je najbitnije uspeo je da se oporavi od povrede ruke.

Lepo mi je u Srbiji, ima svoju jedinstvenost. Sve u svemu, porodica je zadovoljna, a to mi je najbitnije. Za svih ovih sedam godina koliko igram po Evropi, ovo je baš jedinstveno mesto koje se izdvaja, rekao je Vajt za BaksetNews.

Kao posebno zadovoljstvo istakao je to što se sa crveno-belima ima priliku da se bori za trofeje.

Od kako sam u Litvaniji osvojio Kup, svake godine jurim taj oseća. Ne postoji ništa kao osećaj osvajanja trofeja. Gde god sam bio svi kažu da je cilj pobeđivati i osvajati titule, ali sa Zvezdom je to baš izraženo. Zbog toga se bavim košarkom. Da bih pobeđivao, kazao je on.

Pre Zvezde igrao je u Litvaniji, a zatim i Grčkoj.

Sve su pomalo drugačije. Ne mogu toliko da kažem za Grčku jer sam igrao tokom pandemije pa nije bilo navijača. Mogu da kažem da su Grci i Srbi slučni što se tiče praćenja kluba, postoji taj rivalitet Crvena zvezda – Partizan, Panatinaikos – Olimpijakos. Litvanija je tu drugačija jer mi se čini da čitava država navija za Žalgiris, izjavio je Vajt.

Na pitanje koji od saigrača u Zvezdi imaju nameru da posle igračke karijere pređu u trenerske vode, Vajt kaže:

Simonović će biti trener u tom sam siguran. Na mečevima na kojima nije igrao, mogao sam da ga čujem kako dobacuje Radonjiću potencijalne akcije jer njih dvojica stvarno imaju dobar odnos. Marko već razmišlja kao trener. Uveren sam da će biti trener i to dobar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE RUSIJE I KIPRA: Orlovi u novim dresovima, evo kako im stoje (FOTO)

Fudbaleri Srbije odigrali su prva dva test meča pred Evropsko prvenstvo. Ubedljivo su poraženi od Rusije u Moskvi sa 4:0....

POVEZANE OBJAVE