Menadžer Junajteda o Ronaldovoj povredi

Kristijano Ronaldo zbog povrede nije bio u mogućnosti da nastupi protiv Mančester Sitija. Ubrzo nakon toga su se pojavile spekulacije da nije povreda povod, već brojna neslaganje sa trenerom Rangnikom.

Iskusni stručnjak je jasan je kada je reč o toj situaciji

-Moram da verujem klupskoj medicinskoj službi. Lekar me je u petak obavestio da Kristijano Ronaldo ne može da trenira zbog problema sa fleksorom kuka, isto je bilo i u subotu i zbog toga nije bio deo ekipe, rekao je Rangnik i dodao:

Šta će pomoći ako vam kažem da sam frustriran? To je činjenica, ako igrači kažu lekaru da su povređeni i ne mogu da igraju, ja to moram da prihvatim kao trener. Ne mogu da nateram igrača da igra ako misli da nije na raspolaganju zbog povrede.

Mančester junajted je trenutno peti u Premijer ligi sa bodom manje od četvrtoplasiranog Arsenala, ali i uz tri utakmice više, tako da će Ronaldo i društvo imati izuzetno težak zadatak da izbore Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon pobede u Lučanima: Zadovoljan sam, idemo dalje

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novi trijumf u fudbalskoj Superligi. Oni su savladali Mladost u Lučanima rezultatom 1:0. Gol zlata...

POVEZANE OBJAVE