MERIDIAN ČASTI UTORKOM: Proveri nalog i vidi da li je sreća na tvojoj strani!

Kladionica Meridian ne prestaje sa iznenađenjima i bonusima, a kako je radna nedelja prepuna utakmica u evropskim takmičenjima, najbolja kladionica u regionu je rešila da i ovaj utorak učini posebnim.

Nije u pitanju samo borba za najboljeg u Ligi šampiona, već će dva srpska tima pokušati da naprave još jedan korak u Evropi. Ponuda je perfektna, a za dodatni ugođaj se potrudio upravo Meridian.

Znate gde možete naći fantastične bonuse dobrodošlice, bonuse za online kladjenje, sjajnu ponudu, najveće kvote u regionu – na meridianbet.rs, ali tu se priča ne završava!

Ulogujte se svakog utorka u 13 časova na vaš meridianbet.rs nalog i proverite da li ste baš vi dobili fantastičan bonus jer Meridian ponovo časti!

Dakle, sportska kladionica Meridian opravdava epitet kuće najvećih bonusa, te i ovog puta časti svoje verne korisnike.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa, kao i najzanimljivijih igara. A šta sve ima u ponudi?

Liga šampiona otvara radnu nedelju sa nekoliko spektakularnih duela koji su na programu u utorak. Kao što su Liverpul – Inter, ali ništa manje neće biti zanimljivo kada na teren izađu Bajern Minhen i Salcburg.

Samo dan kasnije borbe će voditi Mančester Siti i već prežaljeni Sporting iz Lisabona, ali i Real Madrid i Pari Sen Žermen koji su ostali nedorečeni u prvom meči.

Ali, ako ste mislili da je tu kraj opasno ste se prevarili!

Da brže dočekate odmor za vikend potrudiće se Crvena zvezda i Partizan koji će pokušati još malo da poguraju srpski fudbal na UEFA rang listi.

Naravno, večiti rivali će imati težak zadatak u vidu Rendžersa i Fejnorda, ali su u nekim prethodnim mečevima pokazali kako se treba nositi sa pritiskom.

Kao što možete da primetite kladionica Meridian vodi računa o svakom detalju, a vama ostaje samo da se prepustite uživanju i praćenju velikih mečeva uz najbolju ponudu u regionu.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian možete pogledati na meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE