Navijači će brzo zaboraviti na Dibalu: Juventus dovodi veliko otkriće Serije A?!

Već nekoliko nedelja se spekuliše oko problema između Paula Dibale i Juventusa zbog novog ugovora, pa će argentinski ofenzivac verovatno promeniti sredinu.

Ovog četvrtka je “Dan D” za Dibalu. Radi se o tome da je fudbalerov menadžer Horhe Antun već stigao u Torino i tek ćemo videti hoće li napokon doći do nekog dogovora, mada se sumnja da će naći zajednički jezik.

Ponuda ‘Bianconera’ iznosi sedam miliona eura godišnje, a svota bi kroz bonuse išla i do desetak miliona, što ne ispunjava očekivanja Argentinca.

Navodi se da Juventus ne misli zadržavati ofanzivca baš pod svaku cenu, pa će u slučaju da se ne uspiju dogovoriti, Dibala napustiti Torino.

U Torinu ne sede prekštenih ruku i već su pronašli njegovu zamenu. Naime, Đakomo Raspadori iz Sasuola će izvesno obući dres najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Dvadesetdvogodišnjak je svojim sjajnim igrama privukao pažnju brojnih klubova. Definitivno da je Raspadori jedna od glavnih tema na Čizmi u poslednje vreme.

On je u 27 nastupa za Sasuolo ove sezone postigao devet golova i upisao pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE