Radonjić: Ne zameram igračima poraz

U okviru 21. kola ABA lige košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Partizana rezultatom 98:84.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je rekao da nije zamerio poraz svojim košarkašima.

– Bio je težak meč. Ne zameram ništa igračima, niti sam im išta rekao. Okrenuli smo se sledećim obavezana, pokušali smo da se malo odmorimo, rekao je Radonjić i dodao:

U ritmu u kojem se nalazimo možemo da pričamo o potrošnji koja je bila u derbiju, ali treba reći i da smo par dana pre toga imali evroligaški meč koji je uticao na to da energetski ne budemo na najboljem nivou.

Zvezdu već u utorak očekuju obaveze u Evroligi, a u goste joj stiže Real Madrid.

Real je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga. Ogroman kvalitet ekipe Reala i ogromno iskustvo. Mi ćemo se truditi da pred našim navijačima, i očekujem značajnu podršku, jer ona može da nam podigne intenzitet i kvalitet igre i izvuče iz nas ono što nam nedostaje, a vrlo je važno u ovoj velikoj fizičkoj potrošnji“, istakao je streteg crveno-belih.

Uvek se priča o energetskoj potrošnji, malo o mentalnoj, gde treba na svaka dva dana da budemo psihološki spremni za teške izazove. Imamo veliki broj utakmica, sada smo u periodu koji je možda i najteži i koji zahteva dodatni oprez kako se ne bi dogodilo još nešto kao prozivod teškog rasporeda, zaključio je Radonjić.

Utakmica se igra u utorak od 19 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija čeka vajld kard za SP, glavni konkurent joj Crna Gora

Rukometni savez Crne Gore zvanično je poslao zahtev Svetskoj rukometnoj federaciji (IHF) za dobijanje specijalne pozivnice za učešće na...

POVEZANE OBJAVE