Evroliga: Radonjić pred Real

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u nedelju u večitom derbiju rezultatom 84:68, a već danas od 19.00 časova dočekuju Real Madrid.

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić osvrnuo se na narednog protivnika u Evroligi

-Čeka nas težak zadatak, da pokušamo da budemo konkurentni, da odigramo što je moguće bolje meč. Real iz Madrida je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i ove sezone, što dovoljno govori o odnosu snaga, a mi ćemo se truditi pred našim navijačima. Očekujem značajnu podršku i nešto što može da nam podigne kvalitet igre i da izvuče iz nas nešto što je realno da nam u ovom trenutklu fali s obzirom na potrošnju koja je bila.”

Real na megdan Crvenoj zvezdi dolazi u teškom trenutku, kraljevski klub je zabeležio tri uzastopna poraza

-Evroliga i opterećenja su ogromna, a mi to ovde jako dobro znamo, plus domaća takmičenja dovode do toga da ekipe koje na godišnjem nivou igraju toliki broj utakmica uz putovanja i opterećenja, naravno da dolazi do situacija kada imaju slabije dane ili utakmice. Imamo prilike da vidimo kroz dosta sličnih situacija da timovi poput nas, Reala, Barselone prolaze takve momente. Neko ih prolazi više, neko duže. Naravno da bolji timovi to bolje nose i lakše izlaze iz tih situacija, sigurno ne razmišljamo o tome jer je sigurno da se radi o ogromnom kvalitetu i iskustvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZNA SE KO JE DOBITNIK: Ovako izgleda trofej “Dejan Milojević” (FOTO)

Hrvatski košarkaš Luka Božić obeležio je ovu sezonu u ABA ligi. Osim što je najbolji poenter, on je pokupio još...

POVEZANE OBJAVE