Ajntraht došao do velike pobede na krilima Kostića, Lion slavio u gostima!

Fudbaleri Ajntrahta savladali su ekipu Betisa rezultatom 2:1 i došli do velike pobede u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope.

Kao što smo već pisali, vodeći pogodak za nemačku ekipu postigao je srpski fudbaler Filip Kostić u 14. minutu utakmice.

Nakon ovog pogotka Betis je krenuo sa agresivnijom igrom, to se isplatilo jer su postigli pogodak u 30 minutu utakmice, a strelac je bio Nabil Fekir.

Međutim, kratko je trajalo ovo slavlje, jer su gosti iz Frankfurta samo dva minuta kasnije postigli pogodak, a strelac je bio Kamada.

U drugom vremenu oba tima su nastavila sa agresivnom igrom, ali do kraja utakmice nije bilo novih golova pa je rezultat ostao nepromenjen.

Olimpik Lion slavio je na gostovanju Portu rezultatom 1:0 i stekao lepu prednost pred revanš u Francuskoj.

Odlučujući trenutak na meču desio se u 59. minutu, kada je sjajni Ekambi uspeo da se izbori sa dvojicom defanzivaca Porta i sjajno uposli Lukasa Paketu koji je rutinski poslao loptu u mrežu protivnika.

Porto je uspeo da postigne gol u 95. minutu, strelac je bio defanzivac Mbemba, ali je on poništen zbog ofsajda, pa je tako rezultat ostao nepromenjen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE