Ćavi ispunjava sve želje: ‘Superstar’ Juventusa na korak do potpisa za Barselonu?!

Ćavi Ernandez kuje ozbiljne planove na klupi Barselone i ne misli stati kada se radi o ulaznim transferima.

U javnost je procurila čuvena lista Ćavijevih želja. Neke su realne i moguće, dok neke ipak nisu. Kako god bilo, Španac čvrsto radi na tome da klubu povrati stari imidž.

Prioritet čelnih ljudi ‘Blaugrane’ je jačanje odbrane tima. Pravi izbor za to, te velika želja trenera katalonske ekipe je defanzivac Juventusa, Matijas de Liht.

Holanđanin je u Juve stigao 2019. godine iz Ajaksa, a godinu dana ranije osvojio je nagradu Golden Boy, koja se dodeljuje najboljem mladom igraču sveta.

Mediji pišu o tome kako De Liht u svom ugovoru sa ‘Starom damom’ ima klauzulu koja bi omogućila Barsi da ga otkupi po sniženoj ceni. Navodno, radi se o “skromnih” 120 miliona eura, pa će se Katalonci potruditi da realizuju taj transfer.

Nakon što je Kristiano Ronaldo napustio Torino, mladi fudbaler je ostao najplaćeniji igrač italijanskog velikana sa godišnjom platom od osam miliona eura.

Agent igrača Mino Raiola saopšio je Juventusu da De Liht odlazi ukoliko se ne ispuni jedan od ciljeva, a to je osvajanje Serije A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE