ISKORISTI PRILIKU PRED FUDBALSKI SPEKTAKL: Uplati depozit i osvoji 100% BONUSA!

Kakav će to dan biti za srpski fudbal… Crvena zvezda i Partizan su i pre pravili čuda u evropskim takmičenjima, ali se sada nalaze na pragu istorijskog uspeha!

Naša dva najbolja tima igraju veoma važne mečeve osmine finala Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, a kladionica Meridian se potrudila da predstavi adekvatnu ponudu za dva fudbalska spektakla.

Pred vama će biti mečevi koji vam pružaju velike mogućnosti, a za potpuni ugođaj predlažemo vam da uradite pravu stvar. Ako detaljno pratite upustva brzo ćete shvatiti da možete da osvojite VRHUNSKI BONUS za online kladjenje, samo je potrebno da napravite pravi korak!

Kladionica Meridian je spremila fenomenalnu promociju koja od starta ima nameru da nagradi svoje korisnike, a sve što treba da uradite jeste da uplatite prvi depozit i na taj način zaradite 100% BONUSA za online kladjenje!!!

Uz sve to pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i postaćete vlasnik impresivnog bonusa koji priznaćete nemate priliku da dobijete svaki dan…

Kao što možete da primetite, kladionica Meridian uvek pronađe način da na pozitivan način iznenadi svoje korisnike, zbog toga ako još uvek niste, sada imate dobar razlog da se registrujete na meridianbet.rs.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A da impresivni bonusi mogu da se iskoriste na pravi način potrudila se najbolja kladionica u regionu sa ponudom koja ostavlja bez daha.

Tu pre svega mislimo na utakmice koje će Partizan i Crvena zvezda igrati u evropskim takmičenjima. Crveno-beli odlaze „na noge“ škotskom Rendžersu, dok će crno-beli ugostiti holandski Fejnord.

Srpski timovi nisu favoriti u pomenutim mečevima, ali to ne znači da su bez šansi. Kvota na pobedu Crvene zvezde je 5.40, dok je kvota na Partizan 3.00.

Ali, ni tu nije kraj uzbuđenjima. Liga Evrope i Liga konferencija donose još kvalitetnih duela, kao što su: Sevilja – Vest Hem, Barselona – Galatasaraj, Atalanta – Bajer Leverkuzen, PSV – Kopenhagen, Vitese – Roma…

Kompletnu ponudu kladionice Meridian pogledajte na meridianbet.rs

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE