Radonjić izneo očekivanja pred Makabi: Najbitnije pitanje energije

Košarkaši Crvene zvezde igraće sutra od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić utakmicu 29. kola Evrolige protiv izraelskog Makabija, a trebalo bi da je dočekaju u dobrom raspoloženju, pošto se nalaze u seriji od tri uzastopne pobede u ovom takmičenju.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Ritam je žestok, nije to samo sinoć utakmica, nego i pre dva dana, pa pre tri dana… Nadam se da ćemo imati dovoljno energije da možemo da odigramo i budemo konkurentni ekipi Makabija, rekao je Radonjić.

On je imao samo reči hvale za protivnički tim.

Odličan tim, individualno jako dobar. Ima igrače na svim pozicijama koji mogu mnogo toga, kako na centarskim, tako i na bekovskim pozicijama. Vilbekina, Žižića, Vilijamsa, Nanelija i puno toga još, izjavio je trener Zvezde, pa se još jednom osvrnuo na pitanje energije.

Moraćemo da budemo dobri, ali najpre da vidimo koliko ćemo imati energije, što će proizvesti pitanje koncentracije tokom meča, ali verujem da ćemo uz podršku navijača biti dovoljno dobro da možemo da se nadamo dobrom rezultatu, poručio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE