Bivši fudbaler Partizana kupuje Fejenord!?

U ukviru osmine finala Lige konferencija fudbaleri Partizana dočekuju na svom stadionu ekipu Fejenorda. Srpski fudbaler Stefan Babović je u karijeri bio fudbaler i jednog i drugog tima pa je za medije u Holandiji prokomentarisao večerašnji susret.

On je otkrio da je u Fejenrodu proveo najlepši period u karijeri, dok je u crno-belom dresu bio kapiten,

Grad, navijači, moji saigrači i klub, svi su bili sjajni prema meni. U Partizanu sam bio kapiten, ali u Fejenordu sam proveo najlepši period u životu. To je najlepši klub na svetu. Dobio sam ljubav. Svuda.Fejenord je zaista klub za ljude. Ne radi se o novcu ili finansijskoj slici. Klub pripada navijačima , istakao je Babović .

On je otkrio da ima u planu da kupi ovaj klub i uvede ga u Ligu šampiona.

Plan da se klub kupi za pet godina je ozbiljan. Želim da pomognem klubu da dostigne najviši nivo. Želim da Fejenord postane šampion i da igra u Ligi šampiona. Tamo mu je mesto. Uvek su dobrodošli u moju kancelariju i u moj grad. Ja sam igrač Fejenorda i Roterdamera. Nadam se da ćemo mnogo pobeđivati u budućnosti, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE